Recreatief

Hier de 5 belangrijkste fabrikanten / leveranciers in deze categorie. De blauw gedrukte teksten zijn links naar de betreffende pagina's van hun sites.
Daarin alle specificaties over de bepaalde modellen.Bij ons kunt u vervolgens deze fietsen bewonderen en zelf uitproberen. Tevens krijgt u advies ,welke fiets het best bij u past.   

Gazelle

Voorbeelden zijn: Chamonix-excellent, de Medeo-plus, de Ultimate.

Website Gazelle 

Gazelle Ultimate      

De volledige en toonaangevende collectie van Gazelle Ultimate bestaat uit exclusieve en luxe fietsen gebouwd met enkel hoogwaardige componenten. Ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen en speciaal gemaakt voor het veeleisende topsegment.

Website Gazelle Ultimate      

Giant

De producten die het Liv/giant-merk dragen, vertegenwoordigen een breed scala aan doelen en aspiraties.

Website Giant

Koga 

Prominence: De ultieme comfortfiets. Luxe uitgevoerd en lichtgewicht met hoogwaardige componenten en een slank uiterlijk. De Prominence is niet alleen comfortabel, maar rijdt ook opvallend soepel. Prachtige combinatie van kwaliteit en klasse.

Website Koga

Cortina

Fietsen is fashion! Cortina bewees dit vorig jaar al door een samenwerking aan te gaan met modeontwerper Michael Barnaart van Bergen. Deze Nederlandse modeontwerper is benoemd tot modeambassadeur van Den Haag en kleedt diverse BN’ers, onder wie Caro Emerald.

Website Cortina