Wie zijn wij

Roelfs Tweewielers B.V. is al jarenlang een begrip in Veendam op het gebied van fietsen en de reparaties hiervan. In 1966 nam de vader van Ruud Roelfs de fietsenzaak over van de heer Landeweer. De heer Landeweer bleef achter de schermen meedraaien om vader Roelfs in te werken. Zoon Ruud is in 1966 geboren in het huis dat naast de fietsenwinkel staat. Van kinds af aan heeft hij meegedraaid in de winkel en was het een logische stap om de winkel over te nemen op het moment dat zijn vader ziek werd en noodgedwongen op zijn 60e moest stoppen met werken. Ruud was de enige van de kinderen die het bedrijf wilde voortzetten. Ruud had inmiddels veel kennis opgedaan en de nodige opleidingen gedaan. Broer Henk werd gevraagd of hij mee wilde helpen in de winkel, nadat vader Roelfs moest stoppen. Henk had op dat moment een baan maar het beviel hem zo goed om te werken in de fietsenwinkel, dat hij zijn andere baan heeft opgezegd.

Wij onderscheiden ons van andere fietszaken. Wij kunnen snel en gemakkelijk het probleem vinden, door onze jarenlange ervaring en kennis!

Uiteraard is bijscholing ook heel belangrijk. Denk maar eens aan elektrische fietsen die tegenwoordig populair zijn. We zorgen dat we van de nieuwste technieken op de hoogte zijn.

Wij volgen de ontwikkelingen op de markt en kunnen u te allen tijde informeren en adviseren over de nieuwste producten. Bij ons vindt u uitsluitend kwaliteitsproducten en wij streven naar hoogwaardige dienstverlening, vakmanschap en een uitstekende service.